Workshops

Soms kan het prettig en leerzaam zijn om in groepsverband te werken. We organiseren van tijd tot tijd workshops, op basis van open inschrijving – soms aan de hand van van te voren vastgestelde thema’s. Deze workshops organiseren we op verschillende plekken die rust, ruimte en gastvrijheid ademen. De te kiezen locatie hangt af van het aantal deelnemers en van de faciliteiten die we verwachten nodig te hebben. Zo kan het seizoen meespelen in onze behoefte aan een binnen- of buitenlocatie. Ervaring met paarden is overigens niet nodig om deel te nemen.

Maatwerk: Het komt regelmatig voor dat er behoefte is aan een workshop op maat, voor een eigen gezelschap. Vanwege bijvoorbeeld een specifiek thema dat speelt (voorbeelden: omgaan met weerstand, klantvriendelijkheid, grenzen aangeven, etc). Het is geen moeite om hier een programma voor uit te werken. Neem graag contact op, dan bespreken we je wensen.

Workshops voor volwassenen

'Proeverij' ter kennismaking
De kracht van communicatie
Natuurlijk leiderschap
Klantvriendelijkheid

Workshops voor tieners en jong volwassenen

Weerbaarheidstraining voor (toekomstige) brugklassers
Lezing: Ontdek de wereld van het paard
Zie de toekomst voor je en hij wordt werkelijkheid

Waarom een workshop?

Tussen gelijkgestemden (kleinschalig).

Leren van en met elkaar.

360 graden feedback.

Unieke locaties in het groen.

Ervaren en beleven.

Contact

Interesse in een workshop? Neem contact met me op.

NIEUW: Ook bieden we tegenwoordig (sinds mei 2017) de lezing 'Coachen met behulp van Paarden' aan. Interessant voor o.m. particulieren, bedrijven, netwerkclubjes, etcetera. Bel of mail als je hier meer over wilt weten.  

"Lose your mind and come to your senses." - Fritz Perls