Veelgestelde vragen

Heb jij een beroepsgeheim?

Zeker! Je begeeft je bij mij in een veilige omgeving. Al onze gesprekken zijn ten aller tijde vertrouwelijk. Ik rapporteer dus niet aan derden tenzij jij mij daar nadrukkelijk om vraagt. Ik werk overigens volgens de etische gedragscode van de NOBCO. Om die in te zien, klik je hier.

Wat kost het?

Individuele coachingsontvangsten:

Losse sessies van 1,5 - 2 uur. 

particulier > € 135,00 (incl. BTW)

Hoewel een enkele sessie soms kan volstaan, adviseer ik ook regelmatig een coachingstraject aan te gaan waarin client gedurende een aantal sessies aan zijn thema werkt. Dit werkt een duurzame uitkomst in de hand. Afhankelijk van wat client met de coaching voor ogen heeft, besluiten we met elkaar waarvoor te kiezen.

Trajectvorm:

Een traject bestaat uit meerdere contactmomenten. Ieder traject vangt aan met een intakegesprek. Sessies zijn meestal iedere 3 weken. Mocht blijken dat er behoefte is aan trajectverlenging, dan is dat mogelijk.

Ter indicatie een voorbeeld traject: 

  1. standaard traject (intake + 6 sessies) particulier € 877,50 incl. BTW, doorlooptijd ca. 16-18 weken
  2. kort traject (intake + 3 sessies) particulier € 472,50 incl. BTW, doorlooptijd ca. 10-12 weken

E-coaching:

Ter indicatie: mailcoaching per contactmoment: particulier € 50,00 incl. BTW

Wanneer een traject nazorg behoeft door middel van e-coaching dan werken we met een strippenkaartsysteem (geldigheidsduur 3 maanden) wat uiteindelijk voordeliger is.

Groepsontvangsten of teambuilding:

Deze ontvangsten beslaan meestal een dagdeel of een dag. Afhankelijk van de groepsomvang en je wensen t.a.v. locatie en invulling, breng ik offerte uit.

Workshops:

Ook hier geldt dat de kosten mede afhankelijk zijn van de groepsomvang en wensen t.a.v. locatie en invulling. Ter indicatie tref je een paar voorbeelden hier op de site.

Wordt coaching vergoed?

Voor een coachingsessie of -traject, kan het zijn dat je in aanmerking komt voor belastingaftrek. Of jouw werkgever of zorgverzekeraar is bereid is om de kosten te vergoeden. Het is in alle gevallen zinvol zelf te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Wat als ik onverhoopt niet aanwezig kan zijn?

Coachingsessies kunnen tot 48 uur van tevoren afgezegd worden (telefonisch of per mail). Bij later of niet afmelden, worden de kosten in rekening gebracht. Voor een teamtraining hanteer ik een andere annuleringsdeadline waarover u in de offerte wordt geinformeerd. Indien een teamtraining wordt geannuleerd, dan zullen de vaste kosten in rekening worden gebracht. Mocht de training of workshop binnen een maand alsnog doorgaan, dan worden de reeds betaalde kosten verrekend.

Veiligheid

Wij gaan er van uit dat je jouw eigen veiligheid in acht neemt. Deelname aan coachings, trainingen en workshops gefaciliteerd door Boei 9 Coaching zijn overigens altijd op eigen risico.

Wanneer wordt e-coaching ingezet?

  • als nazorg, na afloop van een coachingstraject
  • tussen de face to face sessies door, dus tijdens het traject, ter ondersteuning en intensivering
  • wanneer client niet in de gelegenheid is zich op locatie te laten coachen, bijvoorbeeld omdat hij in het buitenland zit of omdat hij niet mobiel is.
  • wat voor jou van toepassing is, het is immers een keuze die je zelf maakt

Lees verder in het artikel over e-coaching of over de speciaal daartoe ingerichte pagina.

Waar kan ik de algemene voorwaarden inzien?

Voor het inzien van de algemene voorwaarden, stuur een mail naar info@boei9.nl. Ik stuur ze je dan per omgaande toe.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem contact met me op.

"Loose your mind and come to your senses." - Fritz Perls