Mag jij op kosten van je baas investeren in je persoonlijke groei? Is er een individueel ontwikkelbudget beschikbaar gesteld? Dan is het de moeite waard om nu te checken welk bedrag daar nog van over is. Het is jouw verantwoordelijkheid om dit budget nog dit jaar - dus voor 31 december 2016 - op te…

Wat doe jij dit jaar met je persoonlijk ontwikkelbudget?

Mag jij op kosten van je baas investeren in je persoonlijke groei? Is er een individueel ontwikkelbudget beschikbaar gesteld? Dan is het de moeite waard om nu te checken welk bedrag daar nog van over is. Het is jouw verantwoordelijkheid om dit budget nog dit jaar - dus voor 31 december 2016 - op te maken. Ook als je pas in 2017 wilt starten.

Misschien is dit het moment om je functioneren eens onder de loep te nemen? Te ontdekken waarin je jezelf (zakelijk en prive) kunt verstevigen en welke veranderingen daar voor nodig zijn? Misschien heb je door het bezoeken van deze site nog meer interesse gekregen om eens in te tekenen voor een traject bij Boei 9 Coaching. Niet in de laatste plaats omdat wij ervaringsgerichte trajecten aanbieden waarbij paarden worden ingezet voor de ontwikkeling van mensen. Deze leermeesters houden je een eerlijke, vaak veelbetekenende spiegel voor. De aanwezigheid van paarden brengt ons sneller tot de essentie. Ze helpen je direct inzicht te krijgen in (o.m.) je persoonlijke leiderschapskwaliteiten en jouw manier van communiceren (hoe kom je over op een ander). En geloof me, wat paarden zien komt niet altijd overeen met ons zelfbeeld.

Sessies met paarden hebben impact en beklijven beter. Het is een beleving die het nodige in je los kan maken. Al doende leer je over jezelf, over je talenten en uitdagingen, over waar je iets te doorbreken hebt en wat het effect is van een andere benadering. Tel daar de geestverruimende werking van het groen en de verfrissende buitenlucht bij op en je hebt de ultieme trainingsomgeving? Anders dan wat je waarschijnlijk gewend bent maar minstens zo inspirerend en doeltreffend.

Dus; heb jij budget over en wil je dat - nu of in 2017 - omzetten in een bijzonder traject? Neem dan contact met ons op:  bel 06-55104011 of mail  info@boei9.nl of laat je mailadres achter op deze pagina onder (gratis tips). Onze werklocaties zijn in het centrum van het land. En wees gerust, ervaring met paarden is niet nodig om deel te kunnen nemen.